Appudvikling til små og mellemstore virksomheder

Vi fokuserer på at opnå de ønskede forretningsresultater

Hos BravoApps er vi vilde med apps. Men vi ved også godt, at appen ikke er målet. Målet er at vækste på de parametre, der er vigtige for dig.

Uanset om det er omsætning, brand-loyalitet, genkøbsrate eller noget fjerde.

Derfor gør vi altid en dyd ud af at forstå hele forretningssituationen inden vi begynder på appudviklingsprocessen.

Det kræver mange forskellige evner at få konceptudviklet, designet, udviklet, testet og distribueret en app. Vi hjælper med hele processen.

Sådan ser vores proces ud

1
Koncept

Under konceptfasen får vi fastlagt præcis hvilket problem appen løser, og hvordan den skal fungere. Dette gør vi for ikke at spilde tid og penge på ligegyldig funktionalitet.

I nogle tilfælde udskyder vi funktionalitet til en senere version, så vi i v1.0 kan fokusere på det vigtigste.

2
Wireframes

Nogle gange siger man de samme ord, men mener to helt forskellige ting. For at undgå misforståelser, går vi hurtigt over til at skitsere appens brugerflows (de trin en bruger skal gennemgå).

Vi fastlægger ikke et specifikt design, men går udelukkende op i hvordan appens funktionalitet hænger sammen.

3
Design & prototype

Her begynder vi at konkretisere appens udseende. I dag kæmper millioner af apps om brugerens opmærksomhed, så et godt design er vigtigere end nogensinde før.

Vores dygtige appdesignere har designet mange apps gennem tidens løb, så de er altid klar over de nyeste trends (og hvilke trends man bør undgå).

4
Udvikling og test

Først i dette trin begynder vi at skrive kode.

Ved at udskyde udviklingsdelen til relativt sent i processen, reducerer vi mængden af misforståelser og spildt arbejde.

Under udviklingsfasen vil I løbende modtage nye versioner af appen til test. Jeres feedback vil på den måde hele tiden blive indarbejdet i næste version.

5
Udgivelse

Når alle er tilfredse med appen, er vi klar til at udgive! Dette gør vi som regel gennem App Store (til iPhone og iPad) og Google Play (til Android-telefoner og -tablets).

Apple og Google har høje krav til de apps, der skal udgives i deres app-butikker. Heldigvis har vi været igennem processen mange gange, så vi ved, hvad det kræver.

6
Feedback og forbedring

"Når appen er udgivet, må arbejdet være færdigt"

Ja, det indledende arbejde er afsluttet. Appen kan nu bruges af rigtige brugere og kunder.

Men gæt hvem der altid har feedback? Rigtige brugere.

Derfor er der et fortsat arbejde med at holde appen opdateret og implementere feedback. Heldigvis tilbyder vi en vedligeholdelses-service, så du ikke behøver at tænke over det.

Du bliver altså ikke efterladt efter projektets afslutning - vi er med.

Vi samarbejder med jeres interne specialister og ledere

Fordelene ved en app-partner

Hvis appudvikling ikke er en af jeres kernekompetencer, kan det give god mening at trække en ekstern app-partner ind.

På den måde behøver I ikke at finde specialiserede udviklere og designere, som har års erfaring med apps. Det står vi for.

Vi arbejder bedst sammen

I sidste ende er det selvfølgelig jer, der kender jeres branche bedst. Derfor indgår vi altid tætte samarbejder med vores kunder.

Under projektet kommunikerer vi relativt meget, men selvfølgelig kun, når det er produktivt.

Vi snakker meget, men vi lytter endnu mere.

Få en fast pris og undgå at budgettet skrider

En klog CEO sagde engang "estimater og timepriser er roden til alt ondt".
Hos os får du altid en fast pris.

Vi hører altid om de store offentlige projekter, hvor budgettet igen og igen må hæves, og hvor den estimerede afleveringsdato for projektet altid er langt ude i horisonten.

Det gider vi ikke.

Når en leverandør giver et estimat og en timepris, lægger de risikoen over på dig. Hvis det tager længere tid end forventet, er det dig, der må betale ekstra - både med tid og penge.

Leverandøren bliver altså belønnet økonomisk, når projektet bliver forsinket. Vi stoler på vores estimater og vores evner. Derfor lægger vi risikoen over på os selv, ved at give en fast pris.

Der kan selvfølgelig stadig opstå uventede problemer - sådan går det nogle gange. Men med en fast pris er vi fælles om målet: Opnå det bedst mulige resultat indenfor den givne tidsramme.

3 spørgsmål du skal stille din kommende appudviklerUndgå at spilde dine penge og at blive fanget i et projekt, der aldrig bliver færdigt. Ved at være opmærksom på nogle bestemte ting, og stille disse spørgsmål, sikrer du dig selv bedst muligt.
Loading...

Start med en konceptfase

Med en konceptfase får vi opklaret jeres behov, så I ikke behøver at gå all-in fra starten.

Vi behøver ikke at tage hele projektet på én gang

Det kan ofte være svært at vurdere, hvad en app skal indeholde. Og det kan være dyrt at sætte et app-projekt i gang, hvis man ikke er helt overbevist.

Vi tilbyder derfor en konceptfase, hvor vi gennemgår jeres koncept - deraf navnet. 😉

Resultatet af sådan en konceptfase varierer, alt efter hvad I ønsker. Som regel udarbejder vi en interaktiv prototype, der "simulerer" den ønskede funktionalitet.

På den måde for i afklaret mulighederne - så tæt på virkeligheden som muligt.

Vi går op i kommunikationen

En af de største ulemper ved at sende noget "ud af huset", er at kommunikationen ofte tager et dyk. Sådan behøver det ikke at være.

Hos BravoApps går vi rigtig meget op i god kommunikation (faktisk så meget, at vi har skrevet en hel side om det).

Det er vigtigt for os, at minimere antallet af misforståelser. På den måde sikrer vi et langvarigt samarbejde, der styrker begge parter.

Få gratis sparring omkring mulighederne for en app

Der er rigtig mange parametre at tage stilling til, når man overvejer at få udviklet en app. Vi vil rigtig gerne hjælpe jer videre. Derfor tilbyder vi gratis sparring omkring jeres koncept og mulighederne. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Nogle idéer passer bedre til en hjemmeside end til en app. Det kan dog være svært at vurdere, hvis man ikke har erfaring med appudvikling.

Fast kontaktperson, udvikler og designer

For bedst at kunne hjælpe dig, er det vigtigt, at vi forstår dit koncept. Derfor får du tilknyttet fast udvikler og designer.

Det er dem, der hjælper dig fra A til B. På den måde sikrer vi, at du ikke hele tiden skal forklare din idé til nogle nye.

Det er endnu et led i vores mål om at sikre den gode kommunikation.

Kom i gang i dag

Skal vi tage en uforpligtende snak? Eller vil du gerne i gang hurtigst muligt?
Kontakt os i dag!
Skriv til os
Loading...
Book et kald