Appudvikling København

Hvis du leder efter en appudvikler i København, har du fundet den rette.

Professionel appudvikler i København

BravoApps er et dansk appudviklings-bureau i København, der specialiserer sig i udvikling af apps til iværksættere og nyopstartede virksomheder. Vi hjælper dig hele vejen fra idé til færdig app.

Vi har udviklet apps i mere end 5 år, så vi har godt styr på hvordan processen skal se ud.

Hvis du gerne vil læse mere om vores tilgang (hint: det handler ikke kun om at kode), kan du læse om appudvikling hos BravoApps.

Her bor BravoApps

Lokal appudvikler

Der findes dygtige appudviklere i hele verden. Fordelen ved at ligge midt i København, er at vi nemt kan mødes med vores kunder.

Uanset om du blot har en god idé eller en færdig forretningsplan, er vi klar til at hjælpe. Med base på Dalgas Boulevard er vi altid tilgængelige - kom ind og fortæl os om dit projekt!

Hvis du hellere vil tage det over telefon eller mail, kan du kontakte os her.

Det handler om mere end kode

At få apps fra idé til færdigt produkt indeholder flere trin end bare programmering. Faktisk er "kode"-delen en af de sidste ting, vi kigger på.

Konceptet er den væsentligste del af ethvert projekt. Derfor er det vigtigt at alle parter er enige om hvad det egentlig går ud på. Ved at bruge tid på at definere konceptet sammen, undgår vi misforståelser. Og ved at undgå misforståelser, undgår vi forsinkelser.

Vi hjælper dig med at lave den nødvendige research. Derefter får vi sammen defineret de nødvendige features og funktioner samt lagt en plan for hvilken rækkefølge det skal implementeres.

Derefter bevæger vi os henimod mere og mere detaljerede udgaver af appen - vores designer hjælper dig fra en skitse på et stykke papir, til en prototype og afslutningsvist til et færdigt design.

Først når vi har alt det på plads, kan vi begynde at skrive kode - udviklingsdelen. Ved at dele processen op på den måde, sikrer vi at alle altid er enige om både retningen og målet.

Hvis du vil læse en endnu mere dybdegående gennemgang af vores udviklingsproces, kan du trykke her.

Hvad koster det at få lavet en app?

Hvis man går med en idé til en app, er et af de væsentligste spørgsmål ofte: Hvad koster en app?

Det er ofte svært at finde et konkret svar - og det er der en god grund til, nemlig at det er et rigtig svært spørgsmål. Det kommer an på mange parametre, blandt andet:

  1. Appens størrelse
  2. Appens design
  3. Appens kompleksitet
  4. Hvor meget du selv kan stå for
  5. Om du vil have en native eller cross platform (hybrid) app

Hvis du vil vide mere, kan du her læse en detaljeret gennemgang af hvordan du kan vurdere hvad en app koster.

Få gratis sparring på din idé

Hvis du har fået en god idé, vil vi rigtig gerne hjælpe dig i den rigtige retning - helt gratis. Det handler om at hjælpe alle, uanset baggrund, med at komme fra idé til færdig app.

Efter vores snak er der selvfølgelig ingen tvang til at bruge os til at få appen i mål. Vi håber selvfølgelig, at vi har vist vores kompetencer, og at du derfor vil samarbejde - men det er helt op til dig.

Hvis du gerne vil have hjælp til at komme videre, kan du kontakte os herunder. Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv til os
Loading...
Book et kald